B-Dance

Mostarski plesači pjevaju i plešu za Dan planete zemlje

''Da bi zaštitili svoje zdravlje moramo se ekološki odnositi prema našoj Zemlji'', poručuju iz ovog plesnog kluba.
Gospodarstvo / Ekologija | 22. 04. 2021. u 15:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio B-Dance, povodom Dana planeta Zemlje, s posebnim zadovoljstvom predstavlja svoj novi edukativni projekat ''Čuvajmo našu Zemlju planetu''.

Projekt je nastao sa željom da se kod djece i mladih ojača svijest prema očuvanju okoliša jer moramo biti svjesni činjenice da su zdravlje ljudi i zdravlje naše Planete neraskidivo povezani.

''Da bi zaštitili svoje zdravlje moramo se ekološki odnositi prema našoj Zemlji'', poručuju iz ovog plesnog kluba.

Tim povodom nastala je edukativna pjesma i video spot ''Čuvajmo našu Zemlju planetu'' čije stihove i glazbu potpisuje predsjednica studija B-Dance i glazbenica Željka Zovko dok je aranžman djelo Zorana Milovića. Pjesmu su otpjevale članice vokalno plesne grupe B-Stars koje su također dio ovog uspješnog plesnog kolektiva.

Video produkcija povjerena je Borisu Zovki, inače treneru plesnog studija B-Dance, koji je sav materijal snimio i montirao u jednu veselu i rasplesanu priču koreografija trenerice Kristine Glavina. Kadrovi video spota snimani su u Parku Goranci i Zrinjevac, Blagaju i Ljubuškom, a akteri video spota su pjevači i plesači plesnog studija B-Dance.

Video: B-Stars - Čuvajmo našu Zemlju planetu!

Osim edukativne pjesme i video spota sa djecom će se raditi i radionice na temu ''Čuvajmo našu Zemlju planetu'', ali će se i provesti akcija čišćenja potrebitih površina u gradu Mostaru.

''Ovim putem pozivamo svu djecu i odrasle koji žele da i buduće generacije uživaju u plavozelenoj ljepoti drage nam i jedine Zemlje da nam se priključe. Pjevajte i plešite uz pjesmu 'Čuvajmo našu Zemlju planetu', pokupite smeće i bacite u odgovarajući spremnik'', kazali su iz PS B-Dance.

Inače, plesni studio B-Dance već 14. godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine, a svi koji žele mogu im se pridružiti i s njima pjevati i plesati, priopćeno je iz plesnog studija B-Dance.

 

Kopirati
Drag cursor here to close