Akcija čišćenja

58 vreća smeća 'izvučeno' iz korita rijeke Bune

Akcija se bazirala na uklanjanje smeća iz korita rijeke Bune i mini deponija javnih površina RC Bunica.
Gospodarstvo / Ekologija | 16. 08. 2021. u 17:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omladinski klub "Novi val" i lokalni partner "Blagaj City" održali su drugu akciju čišćenja u suradnji s kompanijom Molson Coors i njihovim brendom Ožujsko pivo.

Akcija je održana u petak 13. kolovoza na lokaciji - korito rijeke Bune, izvor rijeke Bune do Rekreacijskog centra Bunica.

Kampanja pod sloganom "Čuvaj, pazi, ne bacaj!" ostvarila je cilj čišćenja korita rijeke Bune na potezu Vrelo Bune – RC Bunica, s ciljem podizanja svijesti građana o ekološkim problemima.

Foto: PR / Omladinski klub "Novi val" i "Blagaj City" održali su akciju čišćenja korita rijeke Bune

U suradnji s brojnim nevladinim organizacijama, udruženjima te volonterima Ožujsko pivo namjerava provesti više od 20 akcija čišćenja diljem zemlje.

U akciji je sudjelovalo 34 sudionika koji su bili smješteni u kanuima, a drugi sudionici su se pridružili na RC Bunica. U tijeku akcije skupljeno je 58 vreća otpada.

Foto: PR / Omladinski klub "Novi val" i "Blagaj City" održali su akciju čišćenja korita rijeke Bune

Akcija se bazirala na uklanjanje smeća iz korita rijeke Bune i mini deponija javnih površina RC
Bunica.

Cilj ove akcije je djelovati na svijest ljudi o bitnosti očuvanja prirode i tako poboljšati uvjete života svih građana unutar lokalne zajednice.

"Zahvaljujemo se svim sudionicima i nadamo se nastavku suradnje za bolje sutra svih nas. Akcija je provedena uz poštovanje svih epidemioloških mjera, a za sudionike je bilo osigurano osvježenje i hrana", poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close