Široki Brijeg

''Dukati'' snimili spot za svoj prvijenac ''Hercegovino, šta se s tobom zbilo''

Riječ je o jednoj dirljivoj pjesmi koja, nažalost, opisuje zbilju u koju Hercegovina, a i mnogi drugi krajevi BiH i Hrvatske polako ulaze.
Kultura / Glazba | 01. 08. 2018. u 12:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tamburaški sastav ''Dukati'' iz Širokog Brijega u srijedu je premijerno objavio spot za svoj prvi singl ''Hercegovino, šta se s tobom zbilo''.

''Riječ je o jednoj dirljivoj pjesmi koja, nažalost, opisuje zbilju u koju Hercegovina, a i mnogi drugi krajevi BiH i Hrvatske polako ulaze. Pjesma je snimana par mjeseci, a spot tjedan dana na području Širokog Brijega, Mostara i Rame. Do kraja 2019. godine planiramo izdati naš prvi album'', izjavio je za Bljesak.info Bože Zovko - Bole, frontmen ''Dukata''.

Pjesma je premijerno izvedena na ovogodišnjim ''Melodijama Mostara'' na kojima su ''Dukati'' osvojili treću nagradu publike.

Tamburaški sastav ''Dukati'' osnovan je 2003. godine, a aktualni članovi su: Bože Zovko - Bole (vokal i kontra), Mirko Zovko - Mićo (bas/berda), Dinko Soldo (Bubnjevi), Robert Drinovac (harmonika) i Martin Spajić (prim).

Inače, tekst pjesme potpisuje Branko Mikić, glazbu Bože Zovko - Bole, a aranžman Branimir Jovanovac. Pjesma je snimljena u studiju ''Mak'' u Gradištu, a spot je snimao Foto MIX Studio iz Posušja.

U nastavku pogledajte i uživajte u prvom spotu Tamburaškog sastava ''Dukati'':

Video: Dukati - Hercegovino, šta se s tobom zbilo

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close