Divna glazbena večer

Mostarci uživali na korizmenom, humanitarnom i jubilarnom koncertu Pro musice

Sav prihod od koncerta u Mostaru namijenjen je za Dječji odjel Kliničke bolnice Mostar, a sav prihod od koncerta u Čapljini ide za udrugu CVIJET i Caritasovu radionicu Betlehem.
Kultura / Glazba | 20. 03. 2018. u 23:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akademski zbor Pro musica organizirao je korizmeni, humanitarni i jubilarni koncert povodom više obljetnica - 10 godina klape Drača, 15 godina klape Narenta, 15 godina Akademskog zbora Pro musica i don Draganovih 25 godina djelovanja.

Foto: Bljesak.info / 

Na koncertu su se uz autorski nastup maestra don Dragana Filipovića nizale skladbe koje su inspirirane zbivanjima, doživljajima, ljudskim životima, neizbježnim trenucima iz našeg života, navode organizatori.

Foto: Bljesak.info / 

Uz zbor i navedene klape, nastupile su još klape Bura, Studenac i Herceg, solisti gosti Vlado Garić i Mate Akrap, te solisti Monija Jarak, Josipa Krezić, Mia Tadić, Pava Ćorić, Karlo Miličević, Hrvoje Merdžo, Josip Aničić i Dragan Filipović.

Foto: Bljesak.info / 

Novosadskim Big Bandom ravnao je Fedor Vrtačnik.

Koncerti    se u čapljini održao 19. ožujka u hotelu Mogorjelo; te u Mostaru, u utorak, 20. ožujka u velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače.

Foto: Bljesak.info / 

Inače, sav prihod od koncerta u Mostaru namijenjen je za Dječji odjel Kliničke bolnice Mostar, a sav prihod od koncerta u Čapljini ide za udrugu CVIJET i Caritasovu radionicu Betlehem.

Foto: Bljesak.info / 
Kopirati
Drag cursor here to close