Ljubitelji motora

Mostarski bend Mustang snimio spot za novu pjesmu

Bend koji napreduje ogromnim koracima žestoko radi, te ističe da slijedi vrlo aktivan period koncerata i snimanja, budući da uskoro snimaju drugi album.
Kultura / Glazba | 24. 01. 2020. u 07:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski rockeri, bend 'Mustang' ovih su dana izbacili spot za svoju sjajnu numeru 'Full Throttle' sa debitantskog albuma. Pjesma zarazne melodije posvećena je svim ljubiteljima motora, a dobro je poznato da su motori i rock glazba uvijek išli skupa.

Pjesma koja je nastala nedugo nakon formiranja benda napokon je dobila zasluženi spot, budući da ga je bend već dulje vrijeme planirao izbaciti. Na albumu i spotu pjeva Ana Šarić, a u međuvremenu je na mjesto vokala došao Vladan Đukanović.

Bend koji napreduje ogromnim koracima žestoko radi, te ističe da slijedi vrlo aktivan period koncerata i snimanja, budući da uskoro snimaju drugi album. Njihov debitantski album 'On with the Fight' objavila je diskografska kuća One Records 2016. godine.

Video: Mustang - Full throttle

Spot prikazuje iskrenu ljubav prema motorima i kako je živjeti život slobode, a takva je i ljubav ovih glazbenika prema rock 'n' rollu, što se vidi iz svake njihove pjesme; te energičan live nastup benda, karakterističan za njihove koncerte. Mladi par iz spota utjelovljuju Alem Denjo i Marija Korunić-Miljko. Snimio ga je Senad Kajić, a montažu spota uradio je Bonk studio.

'Mustang', koji su sami autori svoje glazbe i tekstova, čine mladi ali već dokazani glazbenici - Marin Bevanda (gitara), Boris Boras (bas), Vladan Đukanović (vokal), Ante Martinović (bubnjevi) i Mate Zelenika (gitara). Bend je i čest gost raznih moto susreta, a seriju nastupa nastavili su svirkom na Zimskom moto partiju MC 'Neretva' 18.1.

Kopirati
Drag cursor here to close