Vrh

16. Mostar Blues & Rock Festival spreman, a Vi?

Priča koja se već šesnaest godina kotrlja do sada je, pored ostalih, predstavila: Big Brother & The Holding Company, Anu Popović, Snowy White, Ten Years After, Coco Montoya, Dr. Feelgood i mnoge druge.
Kultura / Glazba | 13. 06. 2018. u 11:22 Bljesak.info
Kopirati

Grad na Neretvi će ponovno upaliti svjetla pozornice za majstore vrhunskog bluesa i rocka.

Priča koja se već šesnaest godina kotrlja do sada je, pored ostalih, predstavila: Big Brother & The Holding Company, Anu Popović, Snowy White, Ten Years After, Coco Montoya,
Dr. Feelgood i mnoge druge.

I ovaj put ljubitelji istinskog muziciranja će doći na svoje, pored američke blues zvijezde Lucky Petersona, vidjet ćemo još šest izvrsnih bendova.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

16. Mostar Blues & Rock Festival, program:

19.7.'18. – SC „Kantarevac“ Mostar
- Henrik Freischlader (DE)
- Lucky Peterson & The Organization ft. Tamara Tramell (USA)
- Goran Bare i Majke (CRO)

20.7.'18. – SC „Kantarevac“ Mostar
- Mostar Rock School (BiH)
- Zona B (SRB)
- Todd Sharpville Band (UK)
- Električni orgazam (SRB)

Zbog velikog zanimanja i ograničenog broja mjesta, direkcija Mostar Blues & Rock Festivala je odlučila u pretprodaju pustiti ekskluzivne dvodnevne ulaznice. Radi se o festivalskoj ulaznici koja važi za oba festivalska dana, a čija promotivna cijena u pretprodaji iznosi 20 KM.

Napominjemo da je broj ulaznica ograničen i da će se moći kupiti u pretprodaji samo u lipnju i to do isteka ograničene količine. U kasnijem periodu bit će moguće kupiti samo dnevne ulaznice po većoj cijeni.

Pretprodaja se vrši online putem mreže kupikartu.ba, te fizički u poslovnicama mreže kupikartu.ba u BiH. Festivalske ulaznice je moguće kupiti fizički i u poslovnicama kupikartu.ba u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori po cijeni od 15 eura.

Kopirati