Odmor za veliku i malu ekipu

Uživajte u prirodi: Zaboravite na vrućine i otkrijte 'Bike Park Vrana'

Dosadilo vam je ležanje po plažama? Bike Park Stožer Vrana nudi alternativu moru, zabavite se u prirodi
Lifestyle / Flash | 10. 08. 2018. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kupres, destinacija koja je idealna za zimovanje ima idealnu ljetnu alternativu. Zimi su tu prekrasni skijaški tereni, a ljeti bogata ponuda sadržaja, za opuštajući ali i aktivan odmor.

Bike Park Vrana je zabavno-rekreativno-sportski centar koji u ponudi sadrži staze za bavljenje MTB sportom.

Od rekreativne XC varijante pa do istraživačkih All Mountain i Free Ride vožnji kao i uređene staze za Extreme Free Ride i Downhill jurnjavu.

U ponudi su 3 biciklističke staze ukupne dužine 9 km kao i pješačka stazu koja je duga 12 km, a pruža se kroz netaknutu prirodu pored izvora vode na 1460 metara. Na vrhu Stožera na 1800 metara nadmorske visine smješten je caffe bar s pogledom na Srednju Bosnu i Dalmaciju i i uređeno uzletište za paragliding sa osiguranim povratkom na polaznu točku.

A kako bi oni najmlađi također mogli uživati, na površini od 1500 kvadrata, uređena je igraonica koja sadrži mali zip line, kao i malu stazu za bicikle. Doživite i strjeličarstvo u prirodi sa profesionalnim metama.

U kompleksu se nalaze i apartmani Kraljevac, tako da je gostima ponuđen i ugodan smještaj u predivnom planinskom ambijentu.

Apartmani su raspoređeni na četiri etaže novoizgrađenog suvremenog apartmanskog bloka. U ponudi se nalazi i spa centrar s bazenom i saunom te parking kapaciteta 150 auta. Kupreška Kuća, restoran na dvije etaže smješten pod padinama Stožera, u samom podnožju parka.

U restoranu možete kušati neodoljivu i vrhunski pripremljenju domaću hranu iz kupreške kuhinje. Posjetite Bike Park Vrana i uživajte u brdskom biciklizmu, planinarenju i doživite nezaboravne trenutke u netaknutoj prirodi.

Kopirati
Drag cursor here to close