Fantastičan događaj

Vrijedilo ju je čekati: Jelena Tomašević priredila večer za pamćenje

Jelena Tomašević je održala koncert u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru
Lifestyle / Flash | 16. 01. 2018. u 19:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umjetnica fantastičnog glasa Jelena Tomašević  je priredila večer za pamćenje mostarskoj publicu. Pjevačica je održala koncert u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Publika je s pjevačicom u glas pjevala njezine najveće hitove. Ovim koncertom Jelena je pokazala da ju je vrijedilo čekati. Naime, pjevačica je u Mostaru trebala nastupiti prošli mjesec, ali je on odgođen zbog Jelenine bolesti.   Gost na koncertu joj je bio mladi Marko Bošnjak iz Rame.

 Jelena i Marko na koncertu

Pjevala je prateće vokale Vladu Georgievu i bila gost na albumu grupe Biber, otpjevavši pjesme "Gde si bilo jare moje", "Čije je ono devojče", "Gipsy part one" i "Gipsy part two". Veliki značaj za karijeru je suradnja sa Željkom Joksimovićem.

Od osme godine niže glazbene uspjehe na festivalima u zemlji i inozemstvu te je snimila i glazbu za film "Ivkova slava".

Na Beoviziji 2005. je osvojila prvo mjesto, no Evropesmi-Europjesmi osvojila je drugo mjesto. Pobijedila je na Beoviziji 2008. s pjesmom Oro Željka Joksimovića na tekst Dejana Ivanovića, s kojom je osvojila 6. mjesto na Eurosongu 24. svibnja 2008. u Beogradu.

Kopirati
Drag cursor here to close