Ljepota u gradu

Sve spremno za finalni izbor za fotomodela BiH

Glavna nagrada za pobjednicu stipendija za školovanje u vrijednosti od 12 000 KM
Lifestyle / Flash | 17. 10. 2021. u 11:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekat Fotomodel BiH je prevazišao sva očekivanja kako produkcijski tako i organizacijski. Na trodnevnom kampu 32. djevojke iz cijele Bosne i Hercegovine imale su priliku da uče, zabave se, te steknu potrebna znanja i vještine kako bi zablistale na prelijepoj scenografiji od 20 h u Hotelu Mepas u Mostaru.

Foto:PR / Djevojke su imale priliku da posjete najbolje klubove u gradu

Cijeli tim direkcije se potrudio da djevojke imaju sve potrebno, te je tim fotografa, video producenata, trenera, koreografa radio na pripremi nastupa najboljih djevojaka Bosne i Hercegovine.

U posjetu Models campu je dolazio i poznati fitness trener iz Mostara Adnan Smayki koji je održao predavanje o zdravoj ishrani i trenažnom procesu kako bi unaprijedio znanje i vještine sudionicima ovog velikog državnom projekta.

Foto:PR / Trodnevni models camp odvijao se u prelijepoj Villi Milas

Djevojke su imale priliku da posjete najbolje klubove u gradu, restorane obiđu Stari grad, Stari most, te druge zanimljive lokacije u Mostaru. Trodnevni models camp odvijao se u prelijepoj Villi Milas gdje su djevojke zaista uživale.

Na finalnoj večeri sve posjetitelje očekuje bogat zabavni program, nastup plesnih grupa, mažoretkinja, te zvijezde večeri vlasnika hitova El Fuego, Ai Mami Valentino Perutina.

 Foto PR / Pogled na ljepotice i Stari most

Koliko projekat ulaže u znanje i edukaciju modela govori činjenica da je glavna nagrada za državnu pobjednicu stipendija za školovanje u iznosu od 12 000 KM koju dodjeljuje generalni partner projekta Internacionalni univerzitet Travnik.

 Foto.PR / Pripreme za večerašnji nastup
Kopirati
Drag cursor here to close