Tužiteljstvo HNŽ

Sunita ne može na slobodu

Naime, osumnjičena je po svojoj braniteljici uložila žalbu na rješenje kojim joj je određen jednomjesečni pritvor zbog postojanja sumnje da je počinila kazneno djelo 'Ubojstvo'
Vijesti / Flash | 10. 10. 2019. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski sud u Mostaru, na sjednice žalbenog vijeća održanoj dana 08.10.2019. godine, odbio je kao neutemeljenu žalbu osumnjičene Sunite Hindić, izjavljenu po njenoj braniteljici Nadi Dalipagić, odvjetnici iz Mostara, te potvrdio rješenje o određivanju pritvora od 06.10.2019. godine, istaknuto je to u priopćenju Tužiteljstva HNŽ.

Naime, osumnjičena je po svojoj braniteljici uložila žalbu na rješenje kojim joj je određen jednomjesečni pritvor zbog postojanja sumnje da je počinila kazneno djelo 'Ubojstvo', a zbog okolnosti koje ukazuju na to, da bi puštanjem osumnjičene na slobodu, postojala opasnost od njezinog bijega.

Žalbeno vijeće Županijskog suda u Mostaru u cijelosti je prihvatilo navode, kao i razloge iz kojih je sudac za prethodni postupak istog suda osumnjičenoj odredio jednomjesečni pritvor.

Podsjećamo, Sunita Hindić se sumnjiči da je dana 4. listopada oko 7,15 sati u ugostiteljskom objektu 'Vila Ivanković' u naselju Buna kod Mostara, nakon što je došla do ugostiteljskog objekta 'Vila Ivanković' vlasnika Nine Ivanković, u kojem se nalazio Nino Ivanković, ušavši u sobu u kojoj je isti bio, verbalno se sukobila sa Ninom Ivankovićem, u jednom trenutku htijući ga usmrtiti,ispalila jedan hitac u pravcu njega, od kojeg ispaljenog hica i zadobivene prostrijelne rane je oštećenik Nino Ivanković obilno iskrvario, posljedicom kojeg iskrvarenja je nastupila smrt oštećenika na licu mjesta.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ Mostar u suradnji sa MUP-om HNŽ Mostar nastavlja sa poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo.

Kopirati
Drag cursor here to close