Evo tko nastupa

Od Mostara do Beograda: Što regija nudi za doček 2020. godine?

Željko Joksimović u 2020. uvest će građane glavnog grada BiH
Lifestyle / Flash | 30. 12. 2019. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sitno nas dijeli od ulaska u 2020. godinu, a onima koji se još nisu odlučili kamo će ju dočekati, a ne bi željeli ponoć dočekati pod 'jorgan planinom', a imaju volje i novca, donosimo pregled dočeka na otvorenom u regiji.

Svi veći gradovi osim same proslave dočeka Nove godine, pripremili su višednevne programe i koncerte tijekom posljednjih dana Stare i prvih dana Nove godine.

Srbija

Beograđani i njihovi gosti će godinu tradicionalno ispratiti ispred zgrade Skupštine gdje  će nastupiti Maya Berović, Lepa Brena, potom Piloti.

Pred Novosađanima će nastupiti Bajaga, Artan Lili i DJ Mahmut Orhan, a u Nišu Željko Samardžić.

Hrvatska

U Zagrebu će se Zagrepčani i njihovi gosti na središnjem državnom trgu veseliti se uz Nove fosile i Prljavo kazalište, a Nova će se na otvorenom dočekivati na brojnim lokacijama u gradu.

Splićani će na Rivi uživati s klapom Intrade i Tomislavom Bralićem, nakon kojih će nastupiti Jelena Rozga.

Foto: Ilustracija / Nova godina u Tivtu (CG)

Riječki Korzo 2020. godinu dočekat će s Ninom Badrić i Dubiozom kolektiv, dok će Osječani sa Općom opasnosti kročiti u Novu godinu.

Poreč se pjevati sa Severinom, Lošinjani s Grašom. Cetinski će nastupiti na Rabu, a Gibonni u Rovinju.

Zadrani će slaviti s TBF-om i Zaratinom, a Dubrovčani s Parnim valjkom. Omiljena ljetna destinacija Hercegovaca, Makarska, na Silvestrovo dovodi Danijelu Martinović.

Crna Gora

U Podgorici će nastupiti bend Letu Štuke i Ničim izazvan, dok će u Baru biti Haris Džinović. Budva će partijati sa Zdravkom Čolićem.

BiH

Željko Joksimović u 2020. uvest će građane glavnog grada BiH, Tuzlake grupa Van Gogh, a Zeničane Mostar Sevdah Reunion.

Banja Luka za 'najluđu noć' u godini dovodi Crvenu jabuku i Jelenu Tomašević. U Bijeljni će, nakon godina čekanja, na otvorenom nastupiti Marinko Rokvić.

Bugojanci, koji doček imaju sada već sedmu godinu, radost će dijeliti sa DJ Fredom, Edijem Hadžiahmetovićem, Šejlom Hujdur i Sudnjim danom.

 

Livnjake će na trgu zabavljati Jasmin Stavros, a Trebinje će pjevati s Harijem Mata Harijem.

U 'glavnom gradu' Hercegovine, Mostarce će pak zabavljati Hladno pivo i Gustafi, dok će ostali gradovi biti zakinuti za doček Nove godine na otvorenom.

Kopirati
Drag cursor here to close