Za mlade i prirodu

SRC Dračevice dobija vrijednu donaciju za ekološki projekt

Sadnjom drvoreda i uspostavljanjem sustava za navodnjavanje te postavljanjem korpi za otpatke u Sportsko-rekreacijskom centru (SRC) Dračevice, udaljenom 10 kilometara od centra grada, planirano je da djeca i omladina kvalitetno provode vrijeme.
Vijesti / Flash | 22. 01. 2020. u 11:07 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženju "Korak naprijed" iz Mostara bit će uručen ček donacija za realizaciju projekta "Formiranje, razvijanje i zaštita zelene infrastrukture u SRC Dračevice" u petak, 24. siječnja, u Dračevicama s početkom u 13.30 sati.

Sadnjom drvoreda i uspostavljanjem sustava za navodnjavanje te postavljanjem korpi za otpatke u Sportsko-rekreacijskom centru (SRC) Dračevice, udaljenom 10 kilometara od centra grada, planirano je da djeca i omladina kvalitetno provode vrijeme te da nauče živjeti s prirodom, čuvaju je i vole.

Inače, šest ekoloških projekata s područja Bosne i Hercegovine izabrano je za realizaciju u inicijativi dm-a "Zajedno za bolje sutra", pokrenutoj s ciljem očuvanja, uređenja i zaštite okoliša, a koju ova kompanija provodi u sklopu kampanje "Učinimo svjesno", stoji u priopćenju.

Predsjedniku Udruženja "Korak naprijed" Amaru Džihi ček donacije uručit će poslovotkinja dm prodavnice u Mepas Mallu Dunja Medić.

Kopirati
Drag cursor here to close