Uplata doprinosa

Saga radnika hotela ''Ere'': Bešlić traži Novalićevu pomoć

Bešlić je radnicima obećao da će uputiti dopis federalnom premijeru Fadilu Novaliću kako bi se riješio problem radnika hotela.
Vijesti / Flash | 22. 02. 2018. u 13:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić primio je radnike mostarskog hotela ''Ero'', koji su danas prosvjedovali na M-17, te ispred Gradske vijećnice.

Bešlić je radnicima obećao da će uputiti dopis federalnom premijeru Fadilu Novaliću kako bi  se riješio problem radnika hotela.

''Gradonačelnik je obećao da će kontaktirati Novalića, kako bi se riješili naši problemi  i kako bi nam se uplatili doprinosi'', rekla je za Bljesak.info predsjednica Sindikata radnika hotela  Ero Mira Mandić.

Kako je istaknula predsjednica sindikata radnika hotela Mira Mandić, radnici traže da im se uplate doprinosi kako bi neki od njih mogli u mirovinu, a neki na zavod za zapošljavanje.

''Što se tiče prodaje, od toga ništa. Ostavljeno je sa strane jer su ministri iz SDA rekli da ne podržavaju prodaju. Prema tome, nama su prioritet doprinosi da bi mogli ići na biro, mirovinu i imati zdravstveno'', rekla je Mandić.

Kopirati
Drag cursor here to close