Novi nastavni program

Rock škola pokreće odjel kreativne elektronske produkcije

U Rock školi će se moći dobiti znanje i iz kreativne elektronske produkcije.
Lifestyle / Flash | 12. 01. 2018. u 14:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arhiva  / Bljesak.info

Od veljače 2018. godine Rock škola Mostar će pokrenuti novi nastavni program. Pored nastave za bubnjeve, bas gitaru, gitaru, saksofon, klavijature, vokal, i audio produkciju/inžinjering, u Rock školi će se moći dobiti znanje i iz kreativne elektronske produkcije.

 Nastavu će voditi Nedim Ćišić, poznat kao jedan od osnivača elektro-akustičnog sastava Vuneny koji je materijale izdavao za francuski Jarring Effects label, kao i za Moonlee Records (SLO-HR) i Buybook (BiH).

 Na nastavi "Kreativne elektronske produkcije" sa polaznicima će se razvijati vještine komponiranja, sound dizajna i editinga, uz upotrebu suvremenih softvera, semplera i mašina za proizvodnju zvuka. Uz praktičan rad i savjete prilagođene svakom polazniku, između ostalog cilj je i osposobljavanje polaznika za rad na suvremenoj audio i MIDI tehnologiji, uz praksu na kvalitetnoj opremi i najraširenijim programima u industriji (Abelton live, FL studio, Traktor..), ali i kreativan pristup, kombinirajući elektroniku sa živim instrumentima i audio zapisima istih, otvarajući tako mogućnosti suvremenim oblicima muziciranja, formirajući na taj način razvoj budućeg stvaralaštva.

 ''Pozivamo sve zainteresirane da se prijave i obezbijede svoje mjesto u programu Kreativne elektronske produkcije. Upisi traju do 25.01.2018. Prijavu sa naznakom za Kreativnu elektronsku produkciju poslati na: [email protected]'', priopćeno je iz Mostar Rock Schoola.

 Redovni nastavni program Rock škole Mostar je podržan od strane SIDA-e, USAID-a i Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close