Plesni studio

Novogodišnji upis članova u PS Flash

Tijekom siječnja i veljače 2018. godine PS „Flash“ otvara vrata novim članovima.
Lifestyle / Flash | 23. 01. 2018. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku je novogodišnji upis članova, djece i mladih uzrasta od 4 do 15 godina u plesni studio Flash u Mostaru.

Plesni studio „Flash“ djeluje pri Muzičkom centru „Pavarotti“ već 20-u godinu, tj. od samog osnivanja „Pavarotti“-ja. S voditeljicom Jasminom Rebac, iza sebe ima ostvarene brojne uspjehe i dostignuća kako na nivou grada i države, tako i regije.

Vrata studija su uvijek otvorena novim članovima, međutim, službeni upis novih članova vrši se dva puta godišnje, s početkom školske godine i s početkom nove kalendarske godine – stoga, tijekom siječnja i veljače 2018. godine PS „Flash“ otvara vrata novim članovima.

''Sva djeca i mladi (uzrasta od 4 do 15 godina) koja vole ples, glazbu i druženje te žele usvojiti nova plesna znanja iz oblasti modernih, show, jazz i street plesova, mogu nas posjetiti u MC  „Pavarotti“ utorkom i četvrtkom od 16.00 do 21.00 sati i nedjeljom od 09:00 do 12:00 sati.  Da biste postali našim članom NIJE potrebno prethodno plesno iskustvo. Plan i program treninga je prilagođen uzrastu, a novim članovima su omogućeni dodatni besplatni termini za savladavanje osnova aktualnih plesnih stilova. Za najmlađe članove uzrasta od 4 do 6 godina je dostupna manekensko-plesna radionica, pojednostavljenog sadržaja'', navodi se u priopćenju PS Flash.

Sve dodatne informacije možete saznati putem službene Facebook stranice studija .

Kopirati
Drag cursor here to close