Napretkov dom

Najava obilježavanja spomena na kraljicu Katarinu Kosaču

Povodom blagdana svete Kate i obilježavanja spomena na kraljicu Katarinu Kosaču, Udruga Hrvatska žena Mostar poziva na prigodan kulturno umjetnički program
Kultura / Flash | 23. 11. 2017. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom blagdana svete Kate i obilježavanja spomena na kraljicu Katarinu Kosaču, Udruga Hrvatska žena Mostar poziva na prigodan kulturno umjetnički program u Napretkov dom u Mostaru nadnevka 24. studenoga 2017. (petak) s početkom u 18 sati.

U sadržanom kulturno umjetničkom programu sudjeluju: Anita Martinac, Maja Knezović Lasić, Dragan Marijanović, Karlo Miličević, La-vita trio duhovne glazbe, Karla Knezović i glazbena skupina ''Pjevanjem do zdravlja''. Voditeljica programa je Ana Marija Dedić.

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli.

Ovaj program je redovita aktivnost Udruge Hrvatska žena Mostar, koja je osnovana 2000. godine, a za cilj ima okupljanje žena različite dobi i profesije humanistički orijentirane, koje bi se u ljubavi prema bližnjima, obitelji, društvu i domovini miroljubivim središtima, na osnovu kršćanske civilizacije odgojnim i znanstvenim redom, osobnim primjerom i svjedočenjem organizirano i samoinicijativno zauzimale za dostojanstveno mjesto žene u obitelji, društvu i domovini.

Također Udruga se zalaže za njegovanje tradicije udruge Društvo Hrvatska žena utemeljene 1921. godine, kao i ostvarivanje kulturnih, obrazovnih, umjetničkih, znanstvenih, zdravstvenih, socijalnih, humanih, športskih, tehničkih, profesionalnih, inovacijskih, ekoloških i drugih aktivnostima suradnjom sa domaćim i inozemnim organizacijama, koje obavljaju slične djelatnosti, te druge djelatnosti iz Statuta Udruge.
  
Sve žene, koje žele biti članice Udruge "Hrvatska žena" Mostar, to mogu učiniti dolaskom u naše prostorije u ulici Kneza Mihovila Viševića Humskog 2, Mostar, na prvom katu zgrade HKD ''Napredak'' Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close