Potraga se nastavlja sutra

Mostarski ronioci nisu našli tijelo mladića, u pomoć dolaze ronilački timovi FUP-a i Civilne zaštite

S obzirom kako očevici nisu mogli precizno locirati mjesto nestanka, područje potrage je šire od očekivanog te će se potraga pod vodom nastaviti sutra u jutarnjim satima,
Vijesti / Flash | 21. 07. 2021. u 16:37 M.G. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Današnje aktivnosti u vezi potrage za tijelom 28-godišnjeg S.H. iz Mostara koji se sinoć utopio u jezeru kod Hidroelektrane (HE) Mostar je neuspješno završena i nastavlja se u četvrtak, rečeno je za Bljesak.info iz GSSuBiH.

Kako je za naš portal kazao Zdenko Marić predsjednik Saveza gorskih službi spašavanja u BiH danas su pretraživali područje sredine jezera, gdje im je rečeno da se u kobnom trenutku nalazio splav s kojeg je mladić skočio u jezeru.

S obzirom kako očevici nisu mogli precizno locirati mjesto nestanka, područje potrage je šire od očekivanog te će se potraga pod vodom nastaviti sutra u jutarnjim satima, a potražnim timovima ISS-a Mostar pridružit će se ronilački tim Federalne uprave policije i Federalne uprave civilne zaštite.

Podsjetimo, nakon poziva Policijske uprave Mostar sinoć u 19:30 sati, Savez gorskih službi spašavanja u Bosni i Hercegovini pokrenuo je potragu za S.H. (28) koji je nestao u utorak u 19 sati skočivši u vodu sa splava na Mostarskom jezeru.

U potrazi za nestalom osobom pod vodom angažirana je Interventna spasilačka služba (ISS) Mostar koja je danas od 9:30 do 15:30 sati sa svojim ronilačkim timovima pretraživala Mostarsko jezero.

Danas je u akciji koju vodi Zoran Vlaho iz ISS Mostar bilo angažirano 8 ronilaca. Očekuje se kako će sutra u potrazi za nestalim mladićem biti angažirano 20 ronilaca.

Kopirati
Drag cursor here to close