Winterville

Mostarski osnovci po prvi put zajedno

Pored organizatora Zimskog grada Mostar, na tiskovnoj konferenciji održanoj u mostarskoj gradskoj vijećnici, novinarima se obratio Džemal Juklo, ravnatelj Osnovne škole Zalik
Lifestyle / Flash | 13. 12. 2018. u 14:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zimski bazar mostarskih osnovnih škola po prvi će put okupiti djecu po bosanskom i hrvatskom nastavnom planu programu na jednom mjestu, rečeno je na konferenciji za medije organizatora mostarskog Wintervillea.

Pored organizatora Zimskog grada Mostar, na tiskovnoj konferenciji održanoj u mostarskoj gradskoj vijećnici, novinarima se obratio Džemal Juklo, ravnatelj Osnovne škole Zalik koji je kazao da će ovaj bazar na jednom mjestu okupiti 23 osnovne škole iz cijelog grada Mostara kao i ustanovi za djecu s posebnim potrebama Los Rossales .

“Do sada bi se bazari tradicionalno organizirali po školama ili u nekim kulturnim centrima, a ovo je od ove godine jedna novost u gradu Mostaru'', rekao je Juklo te se zahvalio Gradu što je omogućio da osnovci na jednom mjestu prikažu svoj poduzetnički duh.

Ravnateljica Osnovne škole Ilija Jakovljević izrazila zadovoljstvo da se kroz razgovore došlo do rezultata da se bazar organizira na jednom mjestu i da u njemu sudjeluju djeca koja pohađaju nastavu i po hrvatskom i bosanskom nastavnom planu i programu.

"Svaka će se škola predstaviti kroz radove napravljene u njezinim izvanškolskim aktivnostima, kao što su rukotvorine, novogodišnji i božićni ukrasi, čestitke, bilo što napravljeno učeničkim rukama'', rekal je Markotić i istaknula kako će ovim zimsku čaroliju staviti na jednu višu razinu.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close