Ludnica zabave

Maškare okupiraju mostarske kafiće i klubove

Provjerili smo kakve vas poklade čekaju u Mostaru
Lifestyle / Flash | 24. 02. 2020. u 15:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maškare će i ove godine 'opkoliti' kafiće i noćne klubove u Mostaru. Tako će se dan uoči početka korizme - poklade donijeti lavinu dobre zabave u grad na Neretvi.

Caffe bar Fenix tradicionalno organizira karneval u naselju Centar 2. Ove godine tema karnevala bit će vezana za nepostajanje sportske dvorane u Mostaru.

''I gradilište u vrijeme karnevala, ima pravo navući masku, te postati Gradska dvorana'', naveli su u najavi organizatori.

Posjetitelji caffe Pinka u, kako kažu, najluđoj noći, također će uživati u noći kada se može postati što god poželiš ili jednostavno samo pokazati pravo lice, bez ustručavanja.

Za zabavu će bit zadužen DJ Roba, a najbolje maske bit će nagrađene novčanom nagradom, gajbom piva i poklon paketom.

Poklade će se održati i u Ćao Caffe i Music baru u zgradi Spajalice.

''Veseli tulum pod maskama uz promo cijene pića. Dođite i uživajte zajedno sa nama uz Dj-program i pjesme po Vašem izboru'', naveli su.

Maškarada stiže u klub Drugi način. DJ Leo i Taramba pobrinut će se za dobru atmosferu, a odlični kostimi je mogu samo dodatno dovesti do usijanja.

''Zna se da je to najluđa noć u klubu i zato budite kreativni jer će najbolje maske biti nagrađene'', poručili su iz kluba, a raspon nagrada kreće se od 100 do 300 maraka.

Iz kluba GoldenCube pozivaju na zezanje, glupiranje, igru i uživanciju, također sve ispod maski.

U klubu su, tvrde, pripremili ludi program uz vrhunskog DJ-a i voditelje koji će vam pružiti priliku da osvojiš neku od vrijednih nagrada.

Do nagrada možete doći ako žiri osvojite najboljom maskom/kostimom, ponašanjem, kreativnosti i utiskom na publiku i žiri. Osim pojedinačnih maski, maski u dvoje ili troje, nagrađuju se i ekipe koje imaju tematske kostime/maske, za što su predviđene nagrade od 100 do 500 maraka te poklon paketi pića.

Podsjećamo, karnevalski duh u Mostar je stigao već u subotu, kada su gradom prodefilirali najmlađi sugrađani uz pratnju mažoretkinja i Hrvatska glazba.

Više novosti o hercegovačkom noćnom životu, pročitajte na poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close