Pozorište

Kako će Mostar obilježiti Dan državnosti?

Kao posebnog gosta, priopćeno je iz Pozorišta, najavljuju predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, Denisa Zvizdića.
Vijesti / Flash | 23. 11. 2019. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji pet institucija kulture - Narodnog pozorišta, Centra za kulturu, Muzeja Hercegovine, Narodne biblioteke i Pozorišta lutaka, u ponedjeljak, 25. studenoga u Narodnom pozorištu Mostar bit će održana svečana akademija povodom 25. studenog, Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Prisutnima će se obratiti Šerif Špago, predsjedavajući Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije; Federalna ministrica obrazovanja i znanosti Elvira Dilberović te zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Edin Mušić koji su i pokrovitelji manifestacije.

Kao posebnog gosta, priopćeno je iz Pozorišta, najavljuju predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, Denisa Zvizdića.

U umjetničkom dijelu programa publika će imati priliku uživati u nastupu jedne od najboljih interpretatorica sevdalinke mlađe generacije, Alme Subašić, te u izvrsnim nastupima glumca Armina Omerovića. Program počinje u 13 sati, priopćeno je iz Narodnog pozorišta.

Ranije tog dana, u 11 sati bit će organizirano odavanje počasti poginulim borcima NOR-a 1941.-1945. i polaganje cvijeća na Partizanskom spomen-groblju; te od 12.30 sati učenje fatihe i odavanje počasti šehidima i poginulim borcima obrambeno-oslobodilačkog rata 1992.-1995., na mostarskim Šehitlucima.

Kopirati
Drag cursor here to close