Sindikat u akciji

I Kantonalna bolnica "Dr. Safet Mujić" uz Sindikat doktora medicine i stomatologije

Dr. Zlatko Guzin direktor Kantonalne bolnice ''Dr.Safet Mujić'' Mostar se složio kako se status liječnika mora popraviti.
Gospodarstvo / Flash | 06. 12. 2017. u 17:21 Bljesak.info
Kopirati

Rukovodstvo sindikata doktora medicine i stomatologije koji su predstavljali dr. Kristina Bevanda i dr. Elvedin Habibija održao je sastanak s primariusom dr. Zlatkom Guzin direktorom Kantonalne bolnice ''Dr.Safet Mujić''.

Na sastanku je bilo riječi o statusa liječnika u HNŽ-u. Dr. Guzin se upoznao s dosadašnjim aktivnostima sindikata u HNŽ-u, kao i o događanjima u druge četiri županije koje su do sada potpisale kolektivni ugovor s doktorima medicine i stomatologije.

Dr. Guzin se složio da se status liječnika mora popraviti, imajući u vidu činjenicu da se u posljednjih deset godina plaće nisu povećavale.

Izrazio je punu podršku aktivnostima sindikata doktora medicine i stomatologije u HNŽ-u koji u pregovorima sa nadležnim institucijama traže način kako da poboljšaju materijalni položaj liječnika kao i ostalih zaposlenika u zdravstvenom sektoru.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.