Advent u Mostaru

Djedovi Božićnjaci na biciklima najavili dolazak u Mostar

"Vesela biciklijada" Djeda Božićnjaka/Mrazova organizira se već sedmu godinu za redom i postala je tradicija.
Lifestyle / Flash | 18. 10. 2017. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine, Biciklistički klub Mostar sa najkreativnijom idejom će za Božićno/Novogodišnje praznike obradovati one najmlađe. Biciklijada Djeda Božićnjaka/Mrazove i ove godine uz organizaciju BK "Mostar" i zimski grad ''Advent u Mostaru'' održati će se u subotu, 23.12.2017 godine s početkom u 12:00h ispred Zimskog Grada (Vojničko igralište).

Start završetak biciklijade je ispred Zimskog Grada (Vojničko igralište), a veseli "crveni" biciklisti vozit će se krug po cijelom gradu i veseliti najmlađe sa popularnim "Ho-Ho-Ho" osmjehom i prigodnim poklonom. Završetak biciklijade je ispred Zimsko Grada gdje će svi sudionici karavane od strane osoblja Zimskog Grada biti pozvani na piće dobrodošlice (kuhano vino, sok iprigodne grickalice).

"Naša "vesela biciklijada" Djeda Božićnjaka/Mrazova ide već sedmu godinu za redom i postala je već nekom tradicijom. Već dobivamo upite za istu, vlada veliki interes, te nam je svakako zadovoljstvo najaviti da i ove godine idemo sa vjerojatno najkreativnijom Božićnom idejom. I ove godine biciklisti će u grad Mostar donijeti blagdansko ozračje i svakako uveseliti kako one najmlađe, tako i stariju populaciju u Mostaru. Moramo priznati da nam je ovo jedna od najdražih organizacija i biciklijada u godini koju svi željno iščekujemo i kojoj se radujemo", istaknuo je predsjednik BK Mostar, Toni Zorić.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mraza, ili barem na glavu stave kapu od Djeda Božićnjaka/Mraza.

"Zadovoljstvo nam je istaknuti da će Mostar i ove godine imati svoj zimski grad ''Advent u Mostaru'' koji će svoja vrata otvoriti 3. prosinca. Iznimno nam je drago što će naš program biti obogaćen ovom kreativnom i zabavnom biciklijadom, koja ne samo da donosi veselje u Mostar nego i promiče važnost sporta. Hvala Biciklističkom klubu Mostar na suradnji, nadam se kako ćemo ove godine zajedničkim snagama razveseliti sve naše sugrađane'', rekli su organizatori Adventa u Mostaru.



"Pozivamo sve građane Mostara, a i šire da nam se pridruže u ovom jedinstvenom događaju u regiji", kazao je Goran Prskalo, tajnik Udruge za promociju biciklizma "Hercegovina Bike“.

Ruta biciklijade: Zimski Grad (Vojničko igralište), ulicom Stjepana Radića do spajanja sa ulicom Kralja Tomislava (Avenija/Projektant), Avenijom do Spajalice, ulicom Kralja Petra Krešimira do kružnog toka „Rondo“, šetnicom do Španjolskog trga, ulicom Hrvatskih branitelja/Bulevarom narodne revolucije, most Hasana Brkića, ulicom Maršala Tita, Carinski most, do Hotela Ero, ulicom Ante Starčevića (Centar 2), vrh Avenije, ulicom Kralja Tomislava do Projektanta (križanje sa Stjepana Radića), te ponovo do Zimskog Grada.

Kopirati
Drag cursor here to close