Turnir u PES-u

BiH kvalifikacije za e-sport svjetsko prvenstvo u Izraelu

Turnir u PES-u organizira i višestruki prvak BiH Peđa Đedović
Sci-Tech / Flash | 16. 09. 2020. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Esport asocijacija Bosne i Hercegovine organizira kvalifikacije za odlazak na Svjetsko e-sport prvenstvo. Gameri iz cijele BiH imat će priliku natjecati se u trima popularnim igrama (Pro Evolution Soccer, Dota 2 i Tekken 7), a najuspješniji od njih osigurat će nastup na IESF Svjetskom prvenstvu u Izraelu. Prvi put će Bosna i Hercegovina slati svoje natjecatelje na prestižno natjecanje.

Turnir u PES-u organizira i višestruki prvak BiH Peđa Đedović, s njegova turnira Esport asocijacija BiH uzet će četiri najbolja natjecatelja. Ostalih 12 sudionika dobit će se na tri offline turnira koja će se održati u gaming centrima u Mostaru, Sarajevu i Banjoj Luci. Tih najboljih 16 PES igrača iz cijele BiH natjecat će se  u Portal E-sports centru u Mostaru. Detaljno o formatu natjecanja i drugim pojedinostima moguće je pronaći na linku. Prijave za natjecanja u PES-u traju do 19. rujna, navodi se u priopćenju Esort asocijacije.

Natjecanje u Tekkenu 7 također će se održati u trima bh. gradovima. Popularna borilačka igrica ima veliki broj poklonika u BiH, a organizatori se nadaju velikom odzivu igrača. Natjecanje u Doti 2 održat će se online kako bi se smanjio rizik od zaraze koronavirusom.

Sve informacije vezane za prijavu i format natjecanja moguće je naći na društvenom kanalu Esport asocijacije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close