Izmještanje

Zbog radova u Titovoj: Komos objavio gdje treba odlagati smeće

Zbog radova na kolektorima neće biti moguć dolazak specijaliziranih vozila za odvoz otpada na određenim lokacijama, te će biti izvršeno izmještanje posuda za odlaganje otpada.
Gospodarstvo / Flash | 19. 10. 2017. u 00:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javno poduzeće 'Komos' se oglasilo priopćenjem za javnost povodom zatvaranja Titove ulice zbog radova na kolektorima, a tiče se vremena iznošenja komunalnog otpada i načinu pakiranja otpada na lokacijama između nekadašnje robne kuće 'Razvitak' i Lučkog mosta.

Zbog radova na kolektorima neće biti moguć dolazak specijaliziranih vozila za odvoz otpada na određenim lokacijama, te će biti izvršeno izmještanje posuda za odlaganje otpada.

Sabirna mjesta za komunalni otpad će biti Lučki most, Kalhanska ulica, Suhodolina, Nama, na prišerenju križanja ulica Maršala Tita i Osmana Đikića (kod SDK - Porezne uprave), te dvorište 'Razvitka'.

Otpad će trebati upakirati u pvc vreće koje bi trebale biti dobro zatvorene, te ih odlagati na za to predviđene privremene lokacije koje su navedene u tekstu. Zabranjeno je odlaganje krutog otpada, zemlje, granja, šuta i ostaloga što ne spada u komunalni otpad.

Za odlaganje ovog otpada, J.P. 'Komos' će naknadno odrediti lokacije, te će javnost o tome biti obaviještena putem medija. Vlasnici i korisnici ugostiteljskih, trgovačkih i drugih poslovnih objekata dužni su papirnu i drugu ambalažu upakirati u manje bale ili vreće i držati ih u zatvorenom prostoru do vremena za iznošenje otpada.

Odvoz komunlanog otpada vršit će se svaki dan u tjednu, a vrijeme iznošenja takvog otpada je predviđenu u vremenu od 21 do 03 sati na lokacije koje su već navedene.

Iz 'Komosa' mole građane da se pridržavaju ovih odredbi, u suprotnom po prijavi inspekcijskih službi mogu podlijegati izricanju novčanih kazni. Privremena odluka već je stupila na snagu i vrijedit će do završetka svih radova na Titovoj ulici između Lučkog mosta i 'Razvitka'.

Kopirati
Drag cursor here to close