Koncert

Simfonijski orkestar i Tifa vas očekuju ispod Starog mosta

Početak koncerta je najavljen u 21 sat, a ulaz na plato ispod Starog mosta je slobodan.
Lifestyle / Flash | 22. 07. 2018. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na platou ispod Starog mosta u nedjelju navečer će biti održan koncert Simfonijskog orkestra Mostar i Mladena Vojičića Tife, a povodom obilježavanja Europske godine kulturne baštine i 14. obljetnice završetka obnove Staroga mosta i upisa Mostara na UNESCO listu zaštićene svjetske kulturne baštine.

Tim povodom, sudionici koncerta su upriličili kratko druženje sa medijima. "Pored radionica za djecu koje su danas održane na nekoliko lokacija u gradu, Grad Mostar organizira i navedeni koncert. Sve ovo je omogućeno uz pomoć Turističke zajednice Hercegovačko - neretvanske županije", kazala je predstavnica Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara Sanela Ćorić.

"Zadovoljstvo mi je što sam tu, jer volim manifestacije i godišnjice. Nekako sam vezan za ovo sve, posebno jer sam bio sudionik pjesme 'Stari'. Na koncertu će biti ludo, toliko je pjesama iza mene i mislim da će publika uživati. Radujem se ovom koncertu jer je i ambijent egzotičan, pa pozivam sve koji su u mogućnosti da dođu i zabave se", kazao je Mladen Vojičić Tifa.

Bljesak.info / Mladen Vojičić Tifa, Sanela Ćorić, Damir Bunoza i Mili Tiro

"Bit će tu pjesama iz opusa 'Bijelog dugmeta', 'Divljih jagoda', 'Vatrenog poljupca', ali i iz moje solo karijere. U bendu su neki novi momci, nova energija, a aranžmani su skoro ostali nepromijenjeni", kazao je Vojičić.

"Simfonijski orkestar Mostar će večeras biti u jednom posebnom ruhu. Bit će tu pjesama koje će se slagati sa Tifinim repertoarom. Na programu će biti pjesme između ostalih od 'Bijelog dugmeta', Olivera Dragojevića, 'Indexa' i dr. Mi ćemo biti jedna dobra predgrupa, gdje će se ljudi opustiti i pripremiti za nastup Mladena Vojičića. Dakle, mi ćemo izvesti nekih 20-tak najpopularnijih pjesama ex-yu scene", kazao je Damir Bunoza koji će dirigirati orkestrom.

Početak koncerta je najavljen u 21 sat, a ulaz na plato ispod Starog mosta je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close