We became one - DJ Contest

Santiago Garcia prvi put u Mostaru

Originalna produkcija je Argentinca stavila na top mjesto vodećih izvođača, a nastup u Mostaru je ujedno njegov prvi posjet BiH.
Lifestyle / Flash | 09. 10. 2019. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Najava nastupa

Poznati mostarski kolektiv ROOF AW, kojeg čine Igor i Andrej te beogradski kolektiv THE SECRETS u Mostaru pripremaju mini fest elektronske glazbe, koji će se održati 25. listopada u prostorijama bivšeg auto salona na Bišću polju u Mostaru. Oni će ugostiti Santiaga Garciu, jednog od vodećih DJ-eva elektronske scene u svijetu.

Originalna produkcija je Argentinca stavila na top mjesto vodećih izvođača, a nastup u Mostaru je ujedno njegov prvi posjet BiH.

''ROOF AW i The Secrets planiraju održati i LIVE stream neposredno u blizini Starog mosta. Ovo će ujedno biti i prvi LIVE stream nastup jedne internacionalne zvijezde, koji će biti plasiran iz našeg grada, što nas jako veseli.'', ističu organizatori.

''Naša vizija je jasna, želimo poslati razglednicu Mostara sa osmijehom na licu, popraćenu elektronskom glazbom i samim tim postaviti Mostar, odnosno BIH, kao top destinaciju za ionako već dobar provod'', istaknuli su iz ROOF AW-a.

Uz Garciu nastupit će i Srbijanska zvijezda COEUS te Luka CIKIC i I'GOR. 

Foto: PR / Mapa lokacije nastupa

Ulaznice za event možete kupiti online na web portalu www.kupikartu.ba i na svim prodajnim kioscima iNovina, dok u Mostaru iste možete preuzeti na lokacijama kafića Teco i Jazzy Bell (ex. Next). Trenutno su u prodaji early bird ulaznice po cijeni od 15 KM, dok će na samom ulazu koštati 25 KM.

WE BECAME ONE - DJ CONTEST

Želiš nastupiti na samom eventu kao i na afterpartiju koji priređujemo pred sami kraj mjeseca? ROOF AW i THE SECRETS pripremaju DJ natjecanje koje kreće već od danas! Ovo je ujedno prilika i poziv za sve mlade i talentirane DJ-eve da svoje umijeće prikažu na eventu pred sam nastup Santiaga Garcia-e, kao i na afterpartyu, koji će se održati na unikatnoj lokaciji.

Koncept je vrlo jasan. Snimi set od 1h max ''uploadaj'' na Soundcloud sa nazivom ''ROOF AW & THE SECRETS - WE BECAME ONE CONTEST''. Mix kao i svoje podatke pošalji na mail adresu: [email protected] . Pobjednika očekuje nastup, lijepa zabava iza pulta te druženje sa ekipom kao i mogućnost kontinuirane suradnje, dok za ostalih deset natjecatelja, koji nisu osigurali nastup, darujemo sa ulaznicama.

Kopirati
Drag cursor here to close