Zeleni ekonomski razvoj

Mostarci imaju priliku učiti o energetskoj učinkovitosti

U subotu 16.11.2019. godine u TC Mepas Mall, bit će organiziran edukativni događaj u okviru projekta Zeleni ekonomski razvoj, kako bi se građani Mostara upoznali sa učinkovitijim načinima upotrebe energije i obogatili svoje znanje u ovoj oblasti.
Gospodarstvo / Flash | 14. 11. 2019. u 14:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 16. studenog u TC Mepas Mall, bit će organiziran edukativni događaj u okviru projekta Zeleni ekonomski razvoj, kako bi se građani Mostara upoznali sa učinkovitijim načinima upotrebe energije i obogatili svoje znanje u ovoj oblasti.

''Sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže u periodu od 11.00 do 15.00 sati, gdje će posjetitelji pored informativnih brošura imati priliku vidjeti izloženu maketu energetski učinkovite kuće, sa mjerama koje mogu svakodnevno primijeniti, a koje doprinose znatno manjoj potrošnji energije u domaćinstvu, ali i na radnom mjestu, te doprinose financijskim uštedama.'', navodi se u priopćenju.

Stručnjak iz oblasti energetske učinkovitosti i zaštite okoliša će prisutnima pojasniti zašto je važno mijenjati svijest i navike građana kada su energetska učinkovitost i potrošnja energije u pitanju.

''Projeka 'Zeleni ekonomski razvoj' u BiH implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), uz financijsku podršku Vlade Švedske, u suradnji s Ministarstvom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, Fondom za zaštitu okoliša FBiH i Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost RS-a, entitetskim ministarstvima prostornog uređenja, kantonalnim ministarstvima, jedinicama lokalne samouprave te drugim partnerima'', navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close