Mediteran open dance

Mostar ugostio više od 1700 plesača

"Pet zemalja, 33 grada, 43 plesna kluba, 1793 plesača/plesačice sudjeluju uz 315 koreografija", kazala je za Bljesak.info glavna koreografkinja i voditeljica PS 'Mo Stars' Nataša Jekić.
Lifestyle / Flash | 25. 05. 2019. u 13:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio 'Mo Stars' organizirao je uz podršku Centra za kulturu drugo međunarodno natjecanje 'Mediteran open dance' koje se tijekom subote održava u dvorani u Sjevernom logoru.

Uz podršku brojnih institucija, pojedinaca i medija, 'Mo Stars' je domaćin za više od 1700 plesača i plesačica, te njihovih koreografa, roditelja, prijatelja. Ovogodišnje natjecanje u Mostar je dovelo 43 plesna kluba.

Foto: Bljesak.info / Detalj s Mediteran open dance

"Trudili smo se i radili da sve bude na najvišoj razini tako da su ispunjena iščekivanja. Ovo je nakon 25 godina rada tek drugi 'Mediteran Dance Festival'. Radujemo se što smo uspjeli u svemu. Hvala plesačima, klubovima, zemljama i državama, sucima i podršci koja nam je pružena sa gradskih i županijskih nivoa.

Pet zemalja, 33 grada, 43 plesna kluba, 1793 plesača/plesačice sudjeluju uz 315 koreografija", kazala je za Bljesak.info glavna koreografkinja i voditeljica PS 'Mo Stars' Nataša Jekić.

Foto: Bljesak.info / Detalj s Mediteran open dance

Glavni sudac natjecanja je pohvalio organizaciju ove manifestacije, te je izrazio nadu, odnosno dao svojevrstan zadatak PS 'Mo Stars' da seljdeće godine bude održan dva dana. Tim povodom upitali smo Jekić koliko će to biti zahtjevan zadatak, a ona je odgovorila: "Sljedeće godine ćemo se potruditi da to bude dva dana, a to ovisi od tog hoćemo li imati sportsku dvoranu i podršku od institucija".

Natjecanje je počelo u subotu u 9 sati, dok je službeno otvorenje bilo u 12 sati. Svi koji žele vidjeti mnoštvo plesnih koreografija i kostima mogu doći u dvoranu u Sjevernom logoru. Ulaz je besplatan. Tijekom službenog otvorenja manifestacije, zaslužnim pojedincima i institucijama dodijeljene su zahvalnice i plakete, te prigodni pokloni. Jedan od medijskih sponzora ovog natjecanja bio je Bljesak.info.

Foto: Bljesak.info / Detalj s Mediteran open dance
Kopirati
Drag cursor here to close