Koncert u OKC

Energični nastup Kultur shocka u Mostaru

Energična svirka nikoga od posjetiteljia nije ostavila ravnodušnim, te su se svi jako dobro zabavili - i bend na pozornici, ali i oni ispred pozornice.
Lifestyle / Flash | 19. 04. 2019. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred ljubiteljima žestokog ritma, u OKC 'Abrašević' nastupio je bend 'Kultur shock'. Američki sastav 'Kultur shock' predvođen Sarajlijom Srđanom 'Ginom' Jevđevićem, jedna je od atrakcija kroz više aspekata.

Osnovani 1996., vođeni su interesantnim izričajem kojeg možemo definirati kao mješavinu gypsy punka i metala s raznim drugim uplivima. Koncerti su im posebna priča s neopisivo puno energije, ali i emocije.

Foto: Bljesak.info / Koncert Kultur shocka u Mostaru

"Kad čovjek zađe u neke godine, jako je teško organizirati svoj život tako da imaš vremena za sve. Čovjek se obično prvo riješi uživanja i lijepih stvari da bi mogao raditi, to je neupitna činjenica. U našem slučaju postoje dodatne okolnosti koje nam otežavaju da se nađemo samo da bi dernečili.

Svi imamo svoje obitelji, živimo na raznim krajevima svijeta i ne vidimo se često, a čim se vidimo, prva stvar koja nam padne na pamet je da sviramo jer smo se poželili, tako da opet zabava bude na zadnjem mjestu prioriteta", navodi Jevđević.

Energična svirka nikoga od posjetiteljia nije ostavila ravnodušnim, te su se svi jako dobro zabavili - i bend na pozornici, ali i oni ispred pozornice.

Foto: Bljesak.info / Publika na koncertu
Kopirati
Drag cursor here to close