Bikijada

Završio u mostarskoj bolnici: Bik nasrnuo na vlasnika

Nakon dijagnostičke obrade, pacijent je operiran te se trenutno nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja. Zadobivene ozljede su opasne po život, iako je pacijent trenutno stabilno i pri svijesti
Vijesti / Crna Kronika | 13. 06. 2018. u 14:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Državljanin Republike Hrvatske, koji je u utorak 12. lipnja primljen u SKB Mostar zbog teških ozljeda zadobivenih od nasrtaja bika, trenutno je stabilno i pri svijesti, potvrđeno je za Bljesak.info iz mostarske bolnice.

''Muška osoba A.V. (1973. ), državljanin Republike Hrvatske, je jučer, 12. lipnja 2018. godine primljen u SKB Mostar zbog teških ozljeda zadobivenih od nasrtaja bika. Nakon dijagnostičke obrade, pacijent je operiran te se trenutno nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja. Zadobivene ozljede su opasne po život, iako je pacijent trenutno stabilno i pri svijesti'', rekla je za Bljesak.info Adrijana Pandža, glasnogovornica SKB Mostar.

Ozljeđeni muškarac je, kako piše Dalmacija danas, bika u BiH doveo zbog borbe, te je iz zasad nepoznatih razloga bik nasrnuo na svoga vlasnika.

Svjedok kaže da se radi o izrazito razvijenom biku natprosječne kilaže koji je ulijevao strah i trepet gdje god da se pojavio.

 

Kopirati
Drag cursor here to close