Krvni delikti

Ubojstvo u Mostaru: Hercegovački predmet zvani Tajna

Od 17. rujna u programu Federalne televizije bit će prikazane nove epizode serijala 'Krvni delikti'.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 09. 2020. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''To je bio slučaj koji je uzdrmao cjelokupnu javnost u gradu Mostaru'', govori odvjetnik Josip Muselimović u serijalu 'Krvni delikti' čija će nova epizoda biti posvećena ubojstvu Blaška Knezovića.

Naime, od 17. rujna u programu Federalne televizije bit će prikazane nove epizode spomenutog serijala, a spomenuta epizoda najavljena je kao ''hercegovački predmet zvani Tajna'.

Dokumentiranje djela je ekipu, koju predvodi autorica serijala Elma Kazagić, vodilo u zatvore Foča, Tuzla i Zenica. Uvezanost osoba iz kriminogenih krugova vodila ih je u Srbiju, a u Hrvatsku nastojanja da se izbjegnu vještačenja pod pritiskom i zatvorenice koje su postale pravnice. 

FTV navodi kako će u epizodi koja će biti emitirana 17. rujna u 20:10 sati sugovornici svjedoče o prevarama, reketiranju, precizno osmišljenom ubojstvu Blaška Knezovića, o ubojstvu Emira Hadžića nakon suđenja, odgovara kako je kroz ovaj slučaj oštećen mostarski biznismen Dika Slezak, te kako je predmet Sanja Vuleta do sada ostao tajna.  

''Na pokojnom Blašku Knezoviću odmah sam uočio na čelu znak polumjeseca i zvijezde iscrtan crnim flomasterom'', svjedoči u dokumentarcu jedan od policijskih istražitelja.

Kopirati
Drag cursor here to close