Huligani

U zasjedi: Masovna tučnjava u Zaliku

Sve se odigralo u Zaliku, gdje je dolaskom na mjesto događaja policija zatekla osam osoba koje je uhitila.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 09. 2018. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle noći u Ulici maršala Tita u Mostaru došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom, u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, incident je prijavljen u petak u 1:15 sati. Nedaleko od novoizgrađene pasarele kod Zalika došlo je do tučnjave više osoba i tom prilikom su uništena dva automobila, te su dvije osobe ozlijeđene.

U ovom incidentu unišetni su automobili Renault Clio i VW Polo. Vozila su specijaliziranim policijskim kamionom 'pauk', nakon incidenta, izuzeta u krug Policijske uprave Mostar.

Također, privedeno je nekoliko osoba, a radi se uglavnom o jedva punoljetnim mladićima, navodi se iz MUP-a HNŽ. Neslužbeno se saznaje da je riječ o sukobu navijačkih skupina, te da je ovaj incident bio sačekuša.

Podsjetit ćemo kako je u proteklom periodu dolazilo do sličnih incidenata, poput razbijanja stakala na objektima u naselju Zalik, kada je također grupa mladih ljudi došla u naselje i počela razbijati inventar na više objekata. Tada je privedeno nekoliko osoba.

Kopirati
Drag cursor here to close