Izgubio bitku za život

Mjesec dana nakon što ga je pretukao bivši kick bokser: Preminuo Meho Voloder

Voloder je zadobio višestruke frakture lubanje, otoka i nagnječenja mozga, unutarnje krvarenje u predjelu glave, usljed čega je pao u stanje moždane kome.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 09. 2018. u 15:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Kantonalnoj bolnici 'dr. Safet Mujić' Mostar u srijedu ujutro je bitku za život izgubio Meho Voloder, mještanin prigradskog naselja Opine, kojeg je 7. kolovoza na Bišću Polju pretukao Jasmin Fafulić zvani Jale iz Zenice, navodno, bivši kickbokser.

Fafulić, koji se nalazi u pritvoru, više je puta nesretnog Volodera udario zatvorenom šakom u predjelu glave, brade i vrata s namjerom da ga ozlijedi, svjestan, kako je navedeno iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, da na taj način može dovesti u opasnost život oštećenog, piše Dnevni avaz.

Voloder je zadobio višestruke frakture lubanje, otoka i nagnječenja mozga, unutarnje krvarenje u predjelu glave, usljed čega je pao u stanje moždane kome.

Podsjetimo, ranije su i udruge građana apelirale na neprestane napade u naselju Opine, gdje je živio preminuli.

''U mostarskom naselju Opine u utorak 7.8.2018. godine dogodio se pokušaj ubojstva Mehe Volodera, oca dvoje djece i demobiliziranog borca ARBiH, zaposlenog u lokalnoj građevinskoj kompaniji. Naime, vraćajući se sa posla, putem kojim svakodnevno prolazi do svoje kuće, Volodera je napala grupa Roma te su mu nanijeli teške ozljede u predjelu glave zbog kojih se Voloder i sedam dana poslije nalazi u komi.

O Mehi svi sugrađani i susjedi imaju samo riječi hvale kao čestitom i radinom čovjeku. Napadnut je od strane Roma koji su naselili skladište koje je u vlasništvu poznatog gospodarstvenika Joze Lijanovića. 'Po navodima supruge pretučenog Volodera koja je istim putem naišla vraćajući se sa posla, te ga je prva pronašla razbijene glave ležeći na zemlji u prisustvu dvojice Roma, pozvala je Hitnu pomoć i policiju, te je Meho prebačen u bolnicu 'dr. Safet Mujić' u Mostaru.

Indikativno je da je jedan od dvojice policajaca izjavio pred liječnicima na upit što se dogodilo oštećenom, da je Meho pao sa skele, iako nigdje u blizini nije bilo skele. Tek naknadnom reakcijom liječnika, koji su utvrdili da ozljeda nije mogla nastati na taj način nego jakim udarcem tupim predmetom u predjelu glave, i na pritisak obitelji, izvršilo se vještačenje koje je dokazalo navode liječnika'', priopćeno je ranije iz Udruženja građana Opine.

Kopirati
Drag cursor here to close