Bit će posla!

Prva bh. organizacija koja pruža besplatne savjetodavne usluge prezaduženim građanima

Gospodarstvo / Flash | 29. 06. 2012. u 14:27 M.M.
Kopirati

Udruženje za odgovorno upravljanje osobnim financijama „U plusu“, prva bh. organizacija koja pruža besplatne savjetodavne usluge prezaduženim građanima i provodi programe financijske edukacije, službeno otvorilo ured u Sarajevu.

Udruženje pruža usluge savjetovanja o zaduženjima kao i posredovanja između kreditno zaduženih građana i financijskih institucija. Građani se Udruženju mogu obratiti putem besplatne info linije 080 02 02 56 ili u uredima u Tuzli (Kosterska br. 3) i Sarajevu (Obala Kulina bana 2/1).

U sklopu usluge financije edukacije „U plusu“ nudi besplatno četiri radionice: upravljanje kućnim proračunom, financijski proizvodi, ugovor o kreditu i zaštita potrošača koje su prilagođene potrebama odraslih i srednjoškolaca.

Cilj Udruženja je da osnaži građane da efikasno upravljaju svojim financijama, kako bi ostvarili istinsku financijsku sigurnost, izbjegli prezaduženost i ostvarili svoja prava.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.