Nakon tri godine

Stiže redizajnirani i10

AutoMoto / Testovi | 31. 08. 2016. u 19:37 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri godine poslije premijere, aktualni Hyundai i10 pretrpio je prvi redizajn. Dizajneri korejskog proizvođača preoblikovali su masku hladnjaka (u kojoj se sada nalazi i novi par dnevnih LED svjetala), kao i prednji branik.

Hyundai i10 dobio je i novi zadnji branik, sa crnim umetkom na kome se nalazi pozicija za registarsku tablicu, a redizajnirana su i vrata prtljažnika. Stilske promjene na vanjskom dijelu upotpunjavaju nove 14 inčne alu felge, prenosi B92.

Najveća novina u kabini je multimedijalni uređaj sa sedmoinčnim ekranom osjetljivim na dodir (dostupan u okviru skupljih paketa opreme), koji sadrži Apple CarPlay i Android Auto sustave za povezivanje sa smartphonom.

Hyundai je i10 opremio i sustavom upozorenja na mogući sudar sa vozilom koje se kreće ispred automobila, kao i sustavom koji upozorava na neželjen izlazak vozila iz okvira prometne trake. Obje tehnologije funkcioniraju uz pomoć prednjih kamera i senzora.

Kada je riječ o motorima, osvježeni model zadržat će postojeći trocilindrični 1.0 litarski i četvorocilindrični 1.25 litarski benzinski motor, koji su povezani sa petobrzinskim manualnim ili opcionim automatskim mjenjačem sa 4 stupnja prijenosa.

Hyundai i10 za 2017. bit će predstavljen na sajmu automobila u Parizu, početkom listopada.

Kopirati
Drag cursor here to close