B segment

Renault osvježio model Captur

AutoMoto / Testovi | 05. 03. 2017. u 13:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski proizvođač objavio je fotografije restiliziranog crossovera B segmenta koji će biti izložen na ovogodišnjem sajmu u Ženevi. Renault Captur se pojavio 2013. a nakon nešto više od tri godine došlo je vrijeme za 'zatezanje bora'.

Sudeći prema prvim fotografijama, prednji dio automobila je stilski moderniziran. Izmijenjeni su branik, maska hladnjaka, svjetla za maglu, a tu su i novi LED farovi i dnevna LED svjetla, piše B92.

Slično je i pozadi, gdje je Renault osvježio dizajn svjetlosnih grupa. Proizvođač za sada nije objavio tehničke detalje restiliziranog Captura, ali je najavio da je povećao mogućnosti za personalizaciju uvođenjem novih nijansi karoserije i kontrastnih boja krova, pa će kupci moći birati između više od 30 kombinacija.

Osim toga, enterijer će biti dostupan u šest različitih tonova, što će dodatno povećati mogućnost izbora i kombiniranja boja prilikom kupovine vozila. Kao opcija, na raspolaganju je i novi panoramski krov, kao i četiri nova dizajnerska rješenja alu felgi.

Restilizacija bi trebala pomoći Capturu da ostane u vrhu prodaje u Europi u B segmentu crossover vozila, nakon što je 2016., kupcima isporučeno 215.000 primjeraka ovog modela.

Kopirati
Drag cursor here to close