Restilizacija

Osvježenja na novim modelima Clio za 2017.

AutoMoto / Testovi | 13. 06. 2016. u 17:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Renault je objavio fotografije i tehničke detalje restiliziranog modela Clio. Osvježene su obje varijante - hatchback i karavan. Aktualna četvrta generacija imala je premijeru 2012. Četiri godine kasnije došlo je vrijeme za osvježenje modela koji bi trebao potrajati na tržištu još dvije-tri godine.

Kao i obično, prilikom sličnih kozmetičkih intervencija, razlike su u detaljima. Redizajnirana verzija ima drugačiji prednji branik, blago restiliziranu masku hladnjaka, a farovi su u potpunosti opremljeni LED tehnologijom. Kao opcija, u ponudi su i takozvana LED Pure Vision prednja svjetla.

Promjene na zadnjem dijelu automobila ograničene su na redizajn stop svjetala. Clio za 2017. bit će dostupan sa četiri nove boje karoserije, a kupcima su na raspolaganju i nove alu felge, navodi B92.

Pored dosadašnjih Media Nav Evolution i Renault R-Link Evolution uređaja, u ponudi je i novi R&Go multimedijalni sustav, a na listi opcija je i Bose ozvučenje.

Od ljeta će kupci modela Clio moći naručiti i premijum, Initiale Paris varijantu. Ovaj model karakterizira specijalna Givré Grey boja vanjskog dijela, dok je unutrašnjost automobila presvučena Nappa kožom.

Kada je riječ o motorima, Renault Clio za 2017. dobio je novi 1.5 litarski dizel agregat iz dCi obitelji. Motor proizvodi 110 ks (81 kW) i povezan je sa šestobrzinskim manualnim mjenjačem, prenosi B92. Model pogonjen benzincem TCe 120 od sada je također dostupan sa novim manualnim mjenjačem sa 6 brzina.

Kopirati
Drag cursor here to close