Super cars show

Mostarci se 'raspametili' za brzim i skupim pilama koji su odzvanjali ulicama

AutoMoto / Testovi | 10. 05. 2017. u 17:30 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na platou Mepas malla u srijedu tijekom kasnih popodnevnih sati stiglo je oko 20 skupocjenih automobila u okviru svečanosti 'Super Cars Show', dok na globalnom nivou karavana putuje pod nazivom Gran Turismo.

Iako je dolazak bio najavljen za 16 sati, sudionici showa su malo kasnili, ali to nije umanjilo oduševljenje okupljenih građana koji su jedva dočekali priliku napraviti selfie ispred skupocjenih automobila.

Ova karavana je krenula iz Praga (Češka republika), a završna postaja bit će u četvrtak u Dubrovniku. Prije Mostara, ova karavana je boravila u Zadru.

Mostar je na trenutke podsjetio na Monaco, bar one momke i djevojke zaluđene automobilima što obično ove skupocjene strojeve gledaju na poznatim YouTube kanalima, kako se provoze glavnom ulicom. Vozači karavane su ostali ugodno iznenađeni brojem ljudi koji ih je dočekao i s kojim oduševljenjem.

Ovo je bila rijetka prilika za Mostarce da vide djelić superautomobila, koji na žalost u našoj Hercegovini nemamo prilike vidjeti inače.



Pred posjetiteljima su se pojavili Porsche 911, McLaren 650S, Ferrari 355 GTS, Lamborghini Aventador, Ferrari 458 Italia, Maserati Gran Turismo, Lamborghini Gallardo, Lamborghini Avendator, Dodge Viper GTS, Lamborghini Aventador Roadster, Mercedes-AMG E63.

Posjetitelji su mogli uživati u glazbi DJ-a, vinima vinarije Čitluk, te zasladiti se slatkim Kandit proizvodima.

 


Kopirati
Drag cursor here to close