Enterijer i eksterijer

Iz Volkswagena spremna nova buba

AutoMoto / Testovi | 30. 05. 2016. u 06:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volkswagen je upravo osvježio svoju liniju Beetle modela, sa nekoliko poboljšanja enterijera i eksterijera.

Izvana, nova 2017 VW Beetle je dobila nove branike na Basic, Designe Line i R-Line verzijama, zajedno sa tamnijim LED svjetlima, novim izborom felgi Philadelphia u 17 i 18 inča, model Ravenna Adamantium, kao i dvije nove boje Bottle Green i White Silver.

Unutra će vas dočekati restilizirana ploča sa novim i većim instrument panelom za Design i R-Line verzije, a tu su i dodatne opcije koje su sada dostupne, pa možete birati između tri boje materijala i razlilite stilske pakete.

R-Line, ranije poznata kao Beetle Sport, može se naručiti sa opcionim R-Line paketom za eksterijer, koji dodaje specijalne oznake unutar automobila, kao i poseban volan. Tu je i Kaylami dizajn sjedišta. Cijena ovog paketa je 895€, piše AutoExclusive.

Ponuda motora je ostala nepromijenjena, sa tri benzinska motora i dva dizela. Snage se kreće od 104ks, do 217ks. Cijena je ostala ista, pa ulazni model košta 18 375€ - 1.2 TSI kupe, a najjeftiniji kabriolet je 22 800€.

Osvježena ponuda se završava Exclusive modelima, koji su dostupni i za coupe i za kabriolet verzije, na Design i R-Line modelima. Dolaze sa Twister felgama, crnom pločom, aluminijskim detaljima, kao i natpisom Volkswagen Exclusive. Nappa koža je na sjedištima i vratima. Cijene se kreću od 24 200€, dok je kabriolet 28 550€.

Kopirati
Drag cursor here to close