Novi model

Fiat pripremio kombi Talento

AutoMoto / Testovi | 29. 03. 2016. u 06:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za svoje novo vozilo, FIAT Professional odabrao je ime u skladu sa tradicijom, koje, podsjećajući na naziv antičkog novčića, simbolizira koncept visoke vrijednosti, kažu u talijanskom proizvođaču.

Talento je u obitelji FIAT-ovih lakih gospodarskih vozila zauzeo mjesto između modela Doblo Cargo i Ducato. Oni koji prate događanja na tržištu komercijalnih vozila uočit će sličnost u dizajnu između FIAT-ovog modela i najnovije generacije Opel Vivara i Renault Trafica.

Tri velike automobilske kompanije (FIAT, General Motors i Renault-Nissan) surađivale su u razvoju sva tri modela, koja su kupcima ponuđena u tri verzije, a svaka ima vlastite vizualne specifičnosti karakteristične za brend kome pripada. Zajedničko za sva tri modela je i mjesto proizvodnje, s obzirom da se izrađuju u tvornici Sandouville kompanije Renault, koja se nalazi na sjeverozapadu Francuske.

Talento, kao najnovije od navedenih vozila, ima drugačiji prednji branik i masku hladnjaka sa FIAT-ovim amblemom u sredini. Stilski, novi Talento se odlikuje kompaktnošću i skladnim proporcijama: izdužen vjetrobran je funkcionalno spojen sa kratkom haubom, tako da prednji dio vozila ostavlja dinamičan utisak.

Novi model je pogonjen štedljivim turbo i twin-turbo dizel motorima, koji isporučuju do 145 KS, prenosi B92.

Kada se nađe u prodajnim salonima u drugoj polovini godine, Talento će biti dostupan sa brojnim karoserijskim podvarijantama, uključujući kombi vozila, minibus verzije, kamionete i vozila sa ravnim platformama.

Kopirati
Drag cursor here to close