Kozmetičke promjene

Audi je redizajnirao Q3 za 2017. godinu

AutoMoto / Testovi | 17. 09. 2016. u 08:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Audi je još jednom redizajnirao svoj kompaktni SUV koji je prvi put predstavljen 2011. godine. Njemački proizvođač radi na drugoj generaciji modela Q3, a dok taj automobil ne bude spreman, kupcima se nudi osvježena verzija aktualnog SUV-a. Kao što nas je Audi već navikao, restilizacije vozila ove marke uglavnom se svode na neznatne kozmetičke izmjene kako bi model lakše izgurao svoje posljednje godine na tržištu.

Razlike između stare i nove verzije mogu se uočiti samo pažljivim upoređivanjem dva modela. U ovom slučaju, Q3 za 2017. dobio je nešto veće otvore za zrak na prednjem braniku, pa Audijev SUV ima dinamičniji izgled. Osim toga, okvir maske hladnjaka ofarban je u tamno sivu metalik nijansu (ranije je bio svjetliji), dok su LED stop svjetla dobila drugačiju 'šaru', prenosi B92.

Audi je u ponudu boja vanjskog dijela uvrstio i novu nijansu, nazvanu Camouflage Green. Za one koji žele još dinamičniji izgled svog Q3, na raspolaganju je novi S Line paket, koji uključuje maske na otvorima za zrak u obliku pčelinjeg saća, a ova verzija ima i dodatni mali spojler na dnu prednjeg branika.

Audi će u okviru modela za 2017. ponuditi i potpuno novu, S Line Competition verziju. Ovaj Q3 ima i crne dodatke na lukovima iznad točkova i još nekim dijelovima, dok su kućišta vanjskih retrovizora, okviri prozora, zadnji krovni spojler, difuzor i krovne šine također crni. Paket upotpunjuju specijalne 19 inčne alu felge.

S Line Competition opremljen je sportskim oslanjanjem i Audi Drive Select sustavom, a u kabini sportskim kožnim sjedištima.

Audi Q3 za 2017. u prodajne salone u Europi stiže tijekom jeseni. Cijena u Njemačkoj iznosi od 30.100 eura za standardnu verziju, dok za S Line Competition treba izdvojiti 33.050 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close