Stanje na cestama

Zbog popriječenog šlepera zaustavljen promet na M-16

U tijeku su radovi na rekonstrukciji raskrsnice na magistralnoj cesti M-5 na ulazu u Vitez, zbog čega je usporeno prometovanje.
AutoMoto / Stanje na cestama | 09. 07. 2019. u 08:26 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog prevrtanja šlepera, obustavljen je promet na dionici magistralne ceste M-16 Kupres-Šuica (u mjestu Stržanj), priopćeno je iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BiHAMK).

Sudionici memorijalne utrke i supermaratona „Ne zaboravimo“ koji su jučer krenuli iz Bihaća, danas nastavljaju svoj put iz Jajca (gdje su prespavali), preko Travnika, Sarajeva, Olova, Kladnja do Potočara. Planirani dolazak u Potočare je 10. srpnja. Mole se vozači da u trenutku prolaska sudionika maratona budu maksimalno oprezni i da poštuju upute policijske pratnje.

Na mostu preko rijeke Plive u Jajcu (M-5) izvode se sanacijski radovi, zbog čega je promet obustavljen. Za vozila do sedam tona alternativni pravac je Jajce-Jezero, a za vozila iznad sedam tona Crna Rijeka-Mrkonjić Grad.

U tijeku su radovi na rekonstrukciji raskrsnice na magistralnoj cesti M-5 na ulazu u Vitez, zbog čega je usporeno prometovanje.

Sanacijski radovi izvode se i u tunelu Vranduk II (M-17 Zenica-Nemila), a promet je reguliran semaforima (naizmjenično-jednom trakom).

Sporije se prometuje i na ostalim dionicama s aktualnim sanacijskim radovima. Izdvajaju se magistralne ceste: Jošanica-Stup, Srebrenik-Orašje, Olovo-Kladanj-Vlasenica, Semizovac-Vogošća, Stolac-Neum, Bradina-Podorašac, Cazin-Srbljani, Ustiprača-Goražde-Ustikolina, kao i radove u Ključu i Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close