Stanje na cestama

Zbog izbora u BiH zabrana prijevoza eksplozivnih tvari i zapaljivih tekućina

Povodom održavanja Općih izbora, u nedjelju 7. listopada na području BiH zabranjuje se prijevoz eksplozivnih tvari i zapaljivih tekućina.
AutoMoto / Stanje na cestama | 07. 10. 2018. u 07:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog nestabilnog vremena, te povremene kiše u pojedinim krajevima, preporučuje se opreznija vožnja prilagođena trenutačnim uvjetima i stanju na cestama. Magla smanjuje vidljivost na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove i jezera, a na tim dionicama i kolnik je vlažan.

Od cesta s izmjenama u režimu prometa zbog aktualnih radova izdvaja se: autocesta A-1 dionice Sarajevo zapad-Lepenica i Podlugovi-Visoko, zatim magistralne ceste: M-16.4 Novi Travnik-Bugojno, M-5 Blažuj-Gromiljak (Gladno Polje i prolaz kroz Kiseljak), M-5 Mrkonjić Grad-Ključ, M-4 Teslić-Karuše, M-5 Donji Vakuf-Travnik i M-18 Semizovac-Olovo-Kladanj, kao i regionalne ceste: R-418 Prozor-Tomislavgrad (Podbor-Aćimići), R-445 Lješevo-Visoko, R-454a Bratunac-Drinjača.

Na graničnim prijelazima promet vozila povremeno je pojačan, ali zadržavanja trenutačno nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova u Hrvatskoj i dalje je obustavljen promet na GP Bosanski Novi-Dvor. Zbog radova na asfaltiranju u Crnoj Gori i najavljenih obustava prometa, u nedjelju od 9:00 do 13:00 te od 15:00 do 18:00 sati ne preporučuje se korištenje GP Deleuša.

Povodom održavanja Općih izbora, u nedjelju 7. listopada na području BiH zabranjuje se prijevoz eksplozivnih tvari i zapaljivih tekućina. Dodatno na području Republike Srpske zabrana je na snazi i za teretna vozila preko 3,5 tone ukupne mase.

Kopirati
Drag cursor here to close