Vrućine

Dvaput razmislite kada ćete krenuti na put

U tijeko su radovi u tunelima Ivan i Crnaja (Tarčin-Jablanica) zbog čega se u vremenu od 20:00 do 05:00 sati promet jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.
AutoMoto / Stanje na cestama | 16. 07. 2021. u 08:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog izrazito visokih dnevnih temperatura molimo vozače da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da izbjegavaju rizična preticanja,upozoravaju iz BIHAMK-a.

U tijeku su radovi u tunelima Ivan i Crnaja (Tarčin-Jablanica) zbog čega se u vremenu od 20:00 do 05:00 sati promet jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na mostu na dionici autoceste A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

U tijeku su radovi na rekonstrukciji silaznog kraka petlje Visoko iz pravca Sarajeva i uključnog kraka iz Visokog prema Zenici, na autocesti A-1, zbog čega se promet odvija usporeno, jednom trakom.

Radovi se izvode u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde), gdje se promet od 22:00 do 06:00 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava.

Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuje kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela.

Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Od ostalih puteva s aktualnim radovima izdvajamo puteve: Srebrenik-Orašje i Hutovo-Stolac, kao i raskrsnicu magistralnih puteva u Bosanskom Petrovcu.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnoj cesti Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila promet otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Kopirati
Drag cursor here to close