Stanje na cestama

Vozite oprezno, čuvajte se odrona

Zbog radova u Mostaru za promet je zatvoren dio ulice Kralja Tomislava (Avenija), od raskrsnice ulica Rudarska i Kneza Višeslava-vrh Avenije do raskrsnice s ulicom Stjepana Radića.
AutoMoto / Stanje na cestama | 14. 09. 2021. u 08:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U većem dijelu Bosne i Hercegovine prometuje se po pretežno suhom kolniku, uz slab do umjeren promet vozila. Upozoravamo na učestale sitnije odrone i savjetujemo oprezniju vožnju, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Zbog radova u Mostaru za promet je zatvoren dio ulice Kralja Tomislava (Avenija), od raskrsnice ulica Rudarska i Kneza Višeslava-vrh Avenije do raskrsnice s ulicom Stjepana Radića. 

Povodom održavanja penjačkog festivala, "Drill and Chill Festival", na lokaciji kanjona "Tijesno", do 18. rujna  svakodnevno od 11:00 do 11:45 sati obustavlja se promet na magistralnoj cesti Karanovac-Crna Rijeka i preusmjerava na alternativni pravac Banja Luka-Čađavica-Mrkonjić Grad.

Na autocesti A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica, tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, uz regulaciju semaforima, dok je u noćnim satima (23:00-04:30 sati) promet u tunelu obustavljen.

Na cesti Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se obustavlja od 22:00 do 06:00 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na cestu preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnoj cesti Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Zbog aktuelnih radova izdvajamo i puteve Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (kod mjesta Cerovica).

Na graničnim prijelazima Bosne i Hercegovine za putnička vozila trenutno nema dužih zadržavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close