Ceste suhe

Uvjeti za vožnju povoljni

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije.
AutoMoto / Stanje na cestama | 26. 04. 2021. u 07:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uvjeti za vožnju su povoljni. Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

''Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog izvođenja radova u tunelu Karaula danas do 20:00 sati promet će biti preusmjeren na zaobilaznicu – staru cestu.

Zbog radova u tunelu Crnaja na dionici M-17 Konjic – Jablanica, promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično, dok se u vremenu od 23:00 do 04:30 sati promet kroz tunel potpuno obustavlja.

Upozoravamo vozače na učestale odrone kamenja i zemlje na kolnik na dionici M-17.5 Blidinje – Jablanica'', navode iz Auto-moto saveza BiH.

Zbog radova na dilatacijama mosta Klopče zatvorena je dionica A-1 Zenica jug – Zenica Sjever u oba smjera.

Zbog izvođenja radova na dionici M-16.2 Prozor – Jablanica u tunelu Jasen, osobna vozila prometuju obilaznicom u blizini, dok se vozila preko 7.5 t (osim autobusnog prometa) preusmjeravaju na alternativne pravce Mostar – Široki Brijeg – Posušje – Tomislavgrad – Kupres – Bugojno i Mostar – Sarajevo – Busovača – Novi Travnik – Bugojno.

Zbog radova u tunelu Čaklovići na dionici M-4 Tuzla – Kalesija (Simin Han – Caparde), promet se u vremenu od 22:00 do 06:00 sati obustavlja i preusmjerava preko Dubrava. Tijekom dana osobna vozila iz pravca Tuzle prometuju kroz tunel, dok se vozila iz pravca Kalesije preusmjeravaju obilaznicom oko tunela. Promet teretnih vozila preusmjerava se preko Dubrava.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

– M-5 Gromiljak – Blažuj (Han Ploča – Kobiljača), Kaonik – Gromiljak,

– M-6.1 Široki Brijeg – Mostar, Široki Brijeg – Posušje (Podvranić),

– M-16 Livno – Šujica (Borova Glava),

– M-17 Buna – Tasovčići.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko – Gunja.

Kopirati
Drag cursor here to close