Na znanje i ravnanje

U subotu obustava prometa kroz Orlac i Raštane; asfaltira se cesta

U subotu su planirani radovi na asfaltiranju prometnice Orlac (Čulina pumpa) – Raštani (Svadbeni salon Victorija). Promet će od 7:30 do 17:30 sati biti u potpunosti obustavljen.
AutoMoto / Stanje na cestama | 12. 03. 2020. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

J.P.Komunalno d.o.o Mostar je od strane Grada Mostara dobilo Radni nalog u skladu sa zajedničkim komunalnim poslovanjem (održavanje cesta) za 2020. godinu, na osnovu kojeg se provodi projekt presvlačenja dijela prometnice: Orlac (Čulina pumpa) – Raštani (Svadbeni salon Victorija).

''Ovim putem obavještavamo građane navedenog područja, kao i građene koji gravitiraju navedenom području (bočne ulice), da će J.P.Komunalno d.o.o Mostar izvoditi asfalterske radove na spomenutom lokalitetu dana: 14.03.2020 godine u vremenu od 7:30 do 17:30 sati, te da će tom prilikom promet na navedenoj lokaciji biti u potpunosti obustavljen'', rekli su nam iz J.P.Komunalno d.o.o Mostar.

Mole se građani navedenog područja da dio prometnice koji će se raditi ne koriste za prometovanje, nego da koriste alternativne pravce, kako ne bi dolazilo do neželjenih zagušenja prometa i drugih posljedica.

Za regulaciju prometa na ovoj lokaciji tijekom izvođenja radova bit će zadužena policija.

Kopirati
Drag cursor here to close