Stanje na cestama

U BiH cestovni se promet odvija bez posebnih ograničenja

Na dionicama cesta gdje se izvode radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
AutoMoto / Stanje na cestama | 05. 04. 2020. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na glavnim cestovnim pravcima promet teče bez smetnji i posebnih ograničenja osim na dionicama gdje traju radovi.

Na dionicama cesta gdje se izvode radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

-M-17  Tarčin - Konjic,  Buna - Tasovčići.

-M16.2  G.Vakuf/Uskoplje-Prozor.

Zbog izvođenja radova na R-425a Tromeđa - Zvirovići obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno.

Na području FBiH na snazi je zabrana kretanja osobama mlađim od 18 i starijim od 65 godina, a od 20 sati do 5 sati potpuna je zabrana kretanja. Na području RS-a zabrana je kretanja starijim od 65 godina, a potpuna zabrana kretanja je od 20 sati do 5 sati.

Granični prijelazi sa Srbijom zatvoreni su za sve, osim graničnih prijelaza Karakaj, Vardište i Rača koji su otvoreni samo za robni promet.

Granični prijelazi s Hrvatskom i Crnom Gorom zatvoreni su za sve, osim za njihove državljane, strance koji imaju prijavljen boravak i vozače teretnih vozila. Granični prijelazi koji su otvoreni samo za robni promet s Hrvatskom su Bijača, Gradiška i Šamac, a s Crnom Gorom GP Klobuk.

Privremeno su zatvoreni svi granični prijelazi za pogranični promet između Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close