Stanje na cestama

Slabiji promet vozila na cestama u BiH

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.
AutoMoto / Stanje na cestama | 01. 07. 2018. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info  / Obilaznica cesta u Širokom Brijegu

Na cestama u BiH u nedjelju ujutro promet se odvija uz slabiji promet vozila, po suhom i mjestimično vlažnom kolniku.

Zbog održavanja manifestacije ''Dani Ajvatovice'' u nedjelju od 16:00 do 17:00 sati doći će do obustave prometa na raskrsnici magistralnih cesta M-5 (Ulica 14. septembar ) i M-16 (Ulica 770 Slbbr.) od zgrade PTT-a do BP ''INA'' u Donjem Vakufu. Iz istog razloga, večeras do ponoći, zabranjen je prijevoz eksplozivnih tvari na području Srednjobosanske županije.

Na dionici autoceste A-1 Lepenica-Tarčin, zbog radova na potpornom zidu prometuje se preticajnom trakom, uz ograničenje brzine od 60 km/h. Zbog sanacije klizišta na dionici A-1 Lepenica-Sarajevo sjever, promet je kod tunela Igman preusmjeren u preticajnu traku, dok je na lokalitetu Treševine usporeno prometovanje.

Zbog izvođenja neophodnih radova na dionici magistralne ceste M-16.1 Klašnice-Prnjavor (u mjestu Hrvaćani), na raskrižju magistralne ceste s autocestom u zoni vijadukta Crkvište, obustavljen je promet i preusmjeren na privremenu zaobilaznicu u neposrednoj blizini.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u Ulici karšala Tita, od Narodnog pozorišta prema Ulici braće Brkić.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close