Snijeg stvorio probleme

Široki Brijeg: Glavne prometnice očišćene od snijega, problem u okolnim ulicama

Problem je u okolnim ulicama u svim naseljima te selima gdje su rijetke ulice djelomično očišćene, ponajviše zahvaljujući inicijativi mještana.
AutoMoto / Stanje na cestama | 09. 01. 2019. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glavne ulice u Širokom Brijegu te magistralna cesta M-6.1 očišćenje su tijekom srijede od snijega.

Od snijega je kolnik čist u Ulici fra Didaka Buntića, Ulici Antuna Mihanovića, Ulici kraljice Jelene, Trnskoj cesti, Ulici pobijenih franjevaca, Obilaznoj cesti te dijelu Ulice Stjepana Radića koja je u srijedu u poslijepodnevnim satima bila očišćena od Trga širokobrijeških žrtava do zgrade Vlade ŽZH.

Foto: Bljesak.info / Ulica Stjepana Radića (kod zgrade Vlade ŽZH)

Problem je u okolnim ulicama u svim naseljima te selima gdje su rijetke ulice djelomično očišćene, ponajviše zahvaljujući inicijativi mještana.

Također, nogostupi u većini grada nisu očišćeni što stvara problem pješacima, a pogotovo će biti problematično tijekom četvrtka kada snijeg smrzne tijekom noći.

Foto: Bljesak.info / Ulica dr. Jure Grubišića (uz stadion Pecara)

Iz Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke ranije tijekom srijede apelirali su i upozorili sve pravne i fizičke osobe da odmah u skladu sa svojim nadležnostima, kao i obvezama, propisanim Zakonom o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća poduzmu neophodne mjere zaštite od visokog snijega, snježnih nanosa i niskih temperatura.

Foto: Bljesak.info / Naselje Puringaj

''Također upozoravamo i pozivamo sve pravne i fizičke osobe na obvezu čišćenja prostora ispred vlastitih stambenih i poslovnih objekata'', istaknuto je iz Uprave civilne zaštite ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close